FI*BravePaw's - kissala

2015 syksyllä luokseni muutti ensimmäinen oma siperiankissani Simba (FI*Alizarin Dumbledore). Tällöin minua ei vielä kiinnostanut niinkään näyttelyissä käyminen. Simba kuitenkin vaikutti kaipaavan kissa seuraa itselleen. Ja 2017 alku vuodesta alkoi neva masquerade uroksen etsiminen, ensisijaisesti lemmikiksi. Kävi kuitenkin niin, että Nemo (FI*Pikku-Priin Charizard) muutti meille sijoitusuroksena ja tästä alkoi myös näyttelyharrastus, joka vei minut mukanaan.

Kasvattajalta sain tukea ja neuvoa sijoitusuroksen kanssa asumisesta ja yks kaks meille muuttikin jo toinen sijoitusuros 2018 keväällä, Hercules (FI*Pikku-Priin Finlandia). 2019 kissalukumme kasvoi vielä yhdellä sijoitusuroksella Kodalla (FI*Pikku-Priin Great Polka). Ja nyt oli koossa neljän kissan lauma, joista Koda on tällä hetkellä enää ainut leikkaamaton uros. Menoa ja vilskettä on ollut kotona kun neljä isoa urosta juoksee kilpaa. 

Kasvatustoiminnasta aloin itse kiinnostumaan 2020 vuoden aikana ja päätin käydä kasvattaja kurssin 2021 alku vuodesta. Kasvatustoimintani on tarkoitus olla pieni muotoista ja se alkaa hiljalleen. Kasvatan sekä nevoja, että siperiankissoja. Kissalani ensimmäiset naaraat on haettu Puolasta, lisäksi olen hakenut Ruotsista neva uroksen ja kissalamme tuorein vahvistus tulee olemaan siperiankissa uros Tsekistä.

Minulle kissat ovat ensisijaisesti perheenjäseniä ja tämän vuoksi ei kotona jo olevista kastraateista tulla luopumaan vaan kissat saavat olla luonamme loppu elämänsä. Pyrinkin tämän vuoksi etsimään luotettavia sijoituskoteja ajoittain naaraille, sekä uroksille. Näin kissalukumme kotona ei kasva liian suureksi ja saamme nauttia ihanista perheenjäsenistämme! 

Olen aktiivisesti mukana rotuyhdistystoiminnassa Suomen Neva Masquerade Kissat ry:ssä (https://www.suomennevat.net/). Olen toiminut vuonna 2020 yhdistyksen hallituksessa sihteerinä. Minut valittiin yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi vuonna 2021 ja olen jatkanut myös samaisessa roolissa nyt 2022. 

Näyttelyissä käyn aktiivisesti kissojeni kanssa ja mielelläni opastan uusia näyttely harrastajia. 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita