Pentuinfo

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä ja hyväluonteisia kissoja perheenjäseniksi. Kaikkien syntyvien pentujen vanhemmat on terveystestattu kattavasti ennen astutusta (FIV, FeLV, HCM, PKD). Lisäksi testaan kasvatukseen käytettäviltä kissoilta säännöllisesti dermatofyytit, giardian, tritricomonaksen ja sisäloiset. Pentujen uudet omistajat saavat kopiot vanhempien testituloksista. 

Pennut luovutetaan uuteen kotiin aikaisintaan 14 viikon ikäisenä, rekisteröitynä (FIFe), tunnistusmerkittynä, eläinlääkärin tarkastamana, madotettuina, sekä rokotettuina. Lemmikki pennut myydään varhaiskastroituina ja -steriloituina. 

Pennut totutetaan kasvattajan/sijoituskodin  luona perushoitoon ja sisäsiisteiksi, sekä ruokitaan monipuolisesti laadukkaalla kuiva- ja märkäruualla, sekä raakaruualla. Pennun ostaja saa mukaansa kasvattajan kokoaman pentupaketin, joka sisältää mm. penturuokaa, leluja ja pennun hoito-ohjeet. Lisäksi olen myös tukena ongelmatilanteissa kissan koko eliniän ja minuun saa aina olla yhteydessä. 

Pennut myydään sisäkissoiksi! Kissojen kanssa on mahdollista ulkoilla valvotusti valjaissa tai ulkotarhassa. Kissaa EI saa päästää ulkoilemaan vapaana. 

Pentukyselyissä toivon, sinun kertovan millaisen perheen jäseneksi pentua ollaan hankkimassa ja onko kissoista ennestään kokemusta. Lisäksi mikäli tiedät jo olevasi kiinnostunut näyttelyharrastuksesta tai sijoituskotina toimimisesta, kannattaa siitä kertoa etukäteen. 

Valitsen pentujen kodit tarkkaan ja huolellisesti. Tärkeintä on, että pentu saa turvallisen ja rakastavan kodin. 

Lupaavien pentujen kohdalla etsin ensisijaisesti sijoituskoteja. Sijoitusnaaraalle toivon 1-2 pentueen sopimusta, ja sijoitusurokselle 2-3 pentueen sopimusta. Kun sijoituskissa on saanut sovitut jälkeläiset, kissan omistajuus siirtyy sijoituskodille. Omistajuuden siirtyessä kissa on steriloitu / kastroitu.

Naaraskissa voi saada pennut joko sijoituskodissaan, tai sen on mahdollista tulla luokseni ennen pentujen syntymää, ja olla niiden luovutusikään saakka luonani. 

Sijoituskodin kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.


Minuun voit olla yhteydessä sähköpostitse: bravepaws.kissala@gmail.com


Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita